Davelská Vorařská bageta

RECEPT na 1 bagetu

Co budete potřebovat…

Suroviny na bagetu:

  • 1 Davelská Vorařská klobása
  • 1 větší bageta dle velikosti klobásy
  • 100 g bílého zelí, jemně krouhaného
  • 1 malá mrkev, nastrouhaná na hrubo
  • 1 jarní cibulka, nakrájená na kolečka
  • strouhaný křen dle chuti
  • 3 lžíce omáčky Sweet chilli sauce

Suroviny na ozdobu a doladění:

  • dressing, (ochucená) majonéza nebo hořčice
  • 1 malá červená cibule nakrájená na kolečka
  • pár snítek petrželky

A jak na to?

Zelí, mrkev, jarní cibulku a křen promícháme s chilli omáčkou.

Klobásu nařežeme po celé délce a opečeme na grilu, v troubě nebo na pánvi z obou stran.

Bagetu podélně rozřízneme a rozpečeme. Střed bagety potřeme horčicí, dressingem nebo majonézou. Poklademe připraveným zelným salátem.

Do takto připravené bagety vložíme opečenou klobásu a podáváme dozdobené dle receptu, či vlastní inspirace a fantazie.

Přejeme Vám dobrou chuť!

Publikováno: DUK.

U tohoto článku nemůžete přidávat komentáře.