Grilu zdar!

Vážení zákazníci,


konečně jsme se dočkali a můžeme s klidem říci, že grilovací sezóna je opravdu tady!


Zveme Vás tedy do našich prodejen, nejen na vynikajicí klobásy, na které jste zvyklí. Pro příklad se jedná o bílou grilovací klobásu pro chuťové specialisty, vorařskou klobásu pro ty co mají rádi opravdu libové, farmářskou klobásu jako reprezentanta Středočeského kraje, spišskou klobásu pro ty, co preferují ostřejší a to se teprve zahříváme!


Stejně tak jsme na letošek spustili úplnou novinku, a to vepřovou a hovězí Salsicciu [salsiču]. Tato klobása z čerstvě umletého masa a unikátní směsí koření je něco naprosto fantastického. Velmi jsme si s ní vyhráli, tak doufáme, že ochutnáte a hlavně, že Vám přijde k chuti! Stačí ji hodit na gril, na pánev nebo třeba do trouby.


Jistě víte, že naše portfolio specialit je opravdu pestré, z masa Vám rádi nabídneme veškeré možné druhy jak vepřového, tak hovězího z českých chovů. Včetně výborného mletého na burgery či karbanátky (doporučujeme mix vepřového a hovězího pro ten nejlepší chuťový zážitek).


Stejně tak jako každým rokem nabízíme i bylinkové a pikantní marinované krkovičky z českého masa, abyste neměli opravdu žádné starosti s přípravou (v Praze zatím pouze na objednávku).

Budeme se těšit na shledanou a grilu zdar!

U tohoto článku nemůžete přidávat komentáře.