Pomalu a jistě přichází čas grilování. A my jsme po zimě opět vrátili do výroby oblíbenou salsicciu a věříme, že Vám bude chutnat stejně jako v loňských letech.
Salsiccia je čerstvá klobása z nahrubo mletého masa a unikátní směsi koření. Samozřejmě bez lepku. Abyste ji dovedli k dokonalosti, je třeba ji grilovat nebo opékat na pánvi či v troubě. Každopádně se musí tepelně upravit, a pak už zbývá jen se do ní pustit.
Že jste naši salsicciu ještě neochutnali? Pak doporučujeme… Zastavte se pro ni na našich prodejnách, protože se jedná o výborného parťáka jak na gril, tak do kuchyně.
Vzhledem k tomu, že je to opravdu čerstvá klobása z masa, je trvanlivost omezena na 7 dní.
Zastavte se u nás a vyzkoušejte kouzlo prvorepublikových chutí!
