Pomazánka z Davelského Extra jemného salámu

RECEPT pro 4–6 osob

Co budete potřebovat…

Suroviny na pomazánku:

  • 450 g Davelského Extra jemného salámu
  • 150 g Hermelínu
  • 2 jarní cibulky s natí
  • 2 vařená vejce natvrdo
  • 150 g pomazánkového másla
  • 3-4 lžíce majonézy
  • 2 lžičky plnotučné nebo dijonské hořčice
  • sůl, pepř

Suroviny na ozdobu a doladění:

  • vařená vejce
  • směs čerstvých bylinek
  • pečivo

A jak na to?

Davelský Extra jemný salám, sýr i vajíčka nastrouháme na hrubším struhadle do mísy a přidáme najemno nakrájené cibulky.

Vmícháme pomazánkové máslo, majonézu a dochutíme hořčicí, solí a pepřem. Vše důkladně promícháme a podáváme na pečivu, ozdobené vajíčkem a bylinkami.

Přejeme Vám dobrou chuť!

Publikováno: DUK.

U tohoto článku nemůžete přidávat komentáře.