Ďábelské topinky z Davelského Polského salámu

RECEPT pro 4–6 osob

Co budeme potřebovat…

  • 300 g Davelského Polského salámu hrubě strouhaného nebo jemně krájeného
  • 50 g Anglické slaniny od Dolejších
  • 2 cibule nakrájené na malé kostičky
  • 2 kapie nakrájené na malé kostičky
  • 4 lžíce rajského protlaku
  • 1 lžíce uzené papriky (koření)
  • 1 lžíce cukru
  • 1 chilli paprička – dle chuti
  • 5 stroužků utřeného česneku
  • 2 lžíce sádla od Dolejších
  • sůl a pepř

K servírování a dozdobení…

  • chléb
  • 150 g strouhaného sýra
  • chilli paprička
  • petrželka

A jak na to?

Na sádle usmažíme cibulku dozlatova. Postupně přidáváme česnek, slaninu, salám, kapie a další koření. Vše smažíme do změknutí. Poté přidáme protlak a ostatní suroviny a ještě krátce povaříme.

Hotovou směs navršíme na opečený chléb (topinku) a ještě horké posypeme sýrem a ozdobíme petrželkou a chilli papričkou.

Přejeme Vám dobrou chuť!

Publikováno: DUK.

U tohoto článku nemůžete přidávat komentáře.